Sinterklaasfeest in de Koningshoeve voor kinderen uit Westmaas

1223

het-grote-sinterklaasfeest-in-oldebroek-en-t-hardeWESTMAAS – Op zaterdag 19 november a.s. zal er wederom een Sinterklaasfeest plaatsvinden in de Koningshoeve. Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas organiseert dit feest voor alle kinderen van Westmaas. Uiteraard zijn alle (groot ) ouders ook van harte welkom!

De zaal gaat open om 9.15 en het feest zal om 9.30 beginnen. De entree is gratis en de sint zal voor alle kinderen een cadeautje meenemen. Na het feest zullen Sinterklaas en alle zwarte pieten een rondje met de limousine van de Koningshoeve doen door Westmaas. Bij alle winkels zal er even een stop gemaakt worden om iedereen te begroeten.

Kom gezellig naar de Koningshoeve aan de Botweg 1b te Klaaswaal


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.