N489: Update groot onderhoud 2020-2021

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Provincie Zuid Holland

De provincie Zuid-Holland voert op dit moment groot onderhoud uit aan de N489. Veel werkzaamheden zijn al afgerond. Tussen 16 en 22 juli vinden voorlopig de laatste werkzaamheden plaats. Het is nog niet bekend wanneer gewerkt wordt aan de nieuwe rotondes, parallelrijbaan N488-van Koetsveldlaan, het fietspad Westdijk/Maasdijk en het fietspad Achterweg.

Voorlopig laatste werkzaamheden Achterweg-N217

Tussen 16 en 22 juli vinden er nachtwerkzaamheden plaats tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Dat gaat om 3 nachten: 16 juli –  17 juli, 20 – 21 juli en 21- 22 juli. In die nachten wordt het asfalt op de hoofdrijbaan vanaf de Achterweg tot de N217 hersteld. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes staan op de website van de provincie en staan langs de weg aangegeven met gele verkeersborden.

Planning nieuwe rotondes en fietspaden nog niet bekend

In 2020-2021 worden nog diverse andere werkzaamheden uitgevoerd aan de N489. Daarbij worden onder andere 2 nieuwe rotondes op de kruising Raadhuislaan en kruising Westdijk/Maasdijk aangebracht. Ook wordt gewerkt aan de parallelrijbaan N488-van Koetsveldlaan, het fietspad Westdijk/Maasdijk en het fietspad Achterweg. De provincie Zuid-Holland maakt een planning om de werkzaamheden uit te kunnen voeren met zo min mogelijk hinder voor de omgeving. Zodra meer bekend is over de planning, informeert de provincie hierover.

SMS-dienst

Blijf op de hoogte van de planning en werkzaamheden met de gratis sms-dienst. Informatie over de werkzaamheden wordt verspreid via deze sms-dienst. Aanmelden kan door PZH(Provincie Zuid-Holland) N489 AAN te sms’en naar 1008.

Meer informatie

De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud op de N489. Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.zuid-holland.nl/n489.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren