Jonge inburgeraars in de Hoeksche Waard zijn klaar een vervolgopleiding

405
Foto Davinci

HOEKSCHE WAARD – Het Da Vinci College heeft dit jaar in het kader van een pilot ter voorbereiding op de nieuwe Wet Inburgering in Oud-Beijerland een schakeltraject verzorgd. Het doel van dit traject is om jonge inburgeraars voor te bereiden op een vervolgopleiding. De deelnemers hebben met succes hun certificaat behaald.

Een extra bijzondere prestatie, omdat alle lessen de afgelopen maanden noodgedwongen online plaatsvonden. Drie van de deelnemers stromen door naar een MBO-opleiding op niveau 1 of 2. Wij wensen de deelnemers veel succes bij het vervolg van hun opleidingstraject!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.