Kom plukken in de bloemenpluktuin van Landzicht Biologisch in Strijen!

891

Op boerderij Landzicht heeft de familie Visser ongeveer 1 ha ingericht voor de bloemenpluktuin. Schone professionele plukbloemen geteeld zonder kunstmest en gif, levenskrachtig en eigenzinnig. De pluktuin is niet alleen heerlijk om uit te plukken maar is tevens een lust voor het oog, en heerlijk om in rond te wandelen. Perfect voor een uitje in de Hoeksche Waard!

Op de site www.groentenabonnement.nl vind je de actuele openingsdata- en tijden. Laat je verrassen door de bloemenweelde, wat een schoonheid!

Hoe werkt het?

In de wagenkeet ontvang je een snoeischaar (of je neemt je eigen snoeischaar/mesje mee) en via de kruidentuin, over het bruggetje, kom je in de bloemenpluktuin. Wandel rond, laat je verwonderen en pluk als je dat wilt een boeket. Terug in de wagenkeet kun je betalen.
Een handboeket kost € 8,50, een groter veldboeket € 12,50. Een kinderhandboeket kost € 3,50. Blijf gerust nog even nagenieten, er is koffie, thee, appelsap en iets lekkers erbij verkrijgbaar.

Adres: Landzicht Biologisch, Broekseweg 2a, Strijen. www.groentenabonnement.nl

Hieronder de openingsdata en tijden tot nu toe. 

  • Woensdagmiddag 5 augustus van 14.00 tot 17.00 uur
  • Op woensdag 12 augustus a.s. is iedereen welkom van 16.00 tot 20.30 uur.
  • Zaterdag 15 augustus van 10.00 tot 17.00 uur (rondleiding Mees 11.00 uur)*
  • Woensdagmiddag van 19 augustus van 14.00 tot 17.00 uur.
  • Zaterdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
  • Ook in september zal de bloementuin open zijn, de data worden later geprikt.

* Zaterdag 15 augustus a.s. geeft Mees om 11.00 uur een rondleiding over de groenten-en bloementuin, waarin hij je alles vertelt over de biologische teelt, de keuzes die gemaakt worden op de boerderij. De rondleiding duurt ongeveer 3 kwartier.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.