VoorWaards geeft cultuur een podium op zaterdag 12 maart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Oud-Beijerland – Op de Bierkade in Oud-Beijerland is er zaterdag 12 maart een klein open podium waar artiesten de microfoon kunnen pakken en een optreden kunnen geven. Het podium is open voor iedereen, jong en oud. Vrijwel alles wat op een podium kan is welkom. Muziek, zang, dans, cabaret, theater, dichtkunst, spoken word.

 

De cultuursector heeft het zwaar gehad. Maar ook voor de inwoners is een moeilijke tijd geweest. Op deze manier willen we cultuur letterlijk weer een podium geven om samen met publiek te genieten van cultuur. Een mooie kans voor artiesten zich te presenteren aan het eigen publiek.

VoorWaards maakt zich sterk voor meer cultuur en levendigheid in de Hoeksche Waard. Zo zijn zij voorstander van een écht Cultuurhuis met theater, bioscoop, ateliers voor kunstenaars en repetitieruimte voor bands. En willen het nu erg lage budget voor cultuur vervijfvoudigen. VoorWaards doet mee aan de verkiezingen met lijst 11.

Doe ook mee!

Bel Maurice Pahladsingh (06-46075418  of [email protected]) of loop langs in de winkel “WAAR” van Ian Vogel op de Molendijk in Oud-Beijerland. Aan de hand van de aanmeldingen wordt er een programma gemaakt dat op de website van VoorWaards komt te staan. Hou www.voorwaards.nu in de gaten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren