Golf Open op de Golfbaan in Numansdorp voor de Rotary leden op 18 september 2020

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Golfclub Numansdorp

NUMANSDORP – Op vrijdag 18 september 2020 organiseren drie Rotaryclubs het jaarlijks golfevenement; ‘7e Golfbenefiet Rotaryclubs Hoeksche Waard / Binnenmaas / Zwijndrecht Golf Open’ op de 18 holesbaan van GC Cromstrijen (te Numansdorp)

Rotary steunt vele goede doelen. Dit jaar is ervoor gekozen om de opbrengst van dit Golfbenefiet te schenken aan ‘Het Molenschaer’ te Strijen. Er wordt uitgegaan van veel deelnemers, iedereen kan zich hiervoor inschrijven, zodat het weer een leuke dag kan worden met een gezellige maaltijd, prijsuitreiking en een veiling na afloop wat elk jaar weer een hele happening is. Het Golfbenefiet wordt georganiseerd door drie Rotaryclubs maar iedereen mag deelnemen.

Om het voor de partners van de golfers, die (nog) niet golfen, aantrekkelijk te maken, is er bij voldoende belangstelling een mogelijkheid om deel te nemen aan een Golfclinic. De partners kunnen in ieder geval deelnemen aan de maaltijd en, indien ze zelf ook golfen, deelnemen aan dit evenment.

Starttijd Shotgun: 12.30 uur

U kunt zich opgeven via e-mail: [email protected]

Voor exacte tijden en meer informatie kunt u ook de website bezoeken: https://www.rotary.nl/hoekschewaard/nieuws/rchw-golfevenement-18-september-2020/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren