Imkerij TotalisNaturales open met twee leuke verrassingen.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Vrijdagmiddag 28 augustus en zaterdag 29 augustus heeft TotalisNaturales twee leuke verrassingen voor het laatste vakantie weekend.We hebben deze vrijdagmiddag en de zaterdag twee verrassingen voor jullie:

Als speciale gast komt Danielle van Uit de Keuken van Daan bij ons aansluiten met haar overheerlijke jams, sambal en chutneys, een echte aanrader. Veel van haar producten worden vervaardigd met groenten en fruit uit haar eigen moestuin. Deze worden op biologische wijze geteeld en zijn heerlijk van smaak. Sinds enige tijd verkopen wij deze bijzondere producten, hoe leuk is het dat ze nu zelf aanwezig is met de onder andere de nieuwste jams.

De tweede verrassing is ook een leuke. Neem je eigen lege potje mee en laat dat vullen met honing met 10% korting. Wij hebben een nieuw apparaat in de winkel staan wat ons de mogelijkheid geeft om onze vers geslingerde honing in potjes te tappen. Vandaar onze tweedaagse aanbieding om zelf een leeg potje mee te nemen en deze vers van de tap te laten vullen met bloemenhoning. Als u zelf een potje meeneemt krijgt u 10% korting tijdens deze dagen.

Graag tot ziens op 28 augustus van 13.00 uur tot 16.00 uur en op 29 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur op de Oudendijk 47 te Strijen. Het kan zijn dat u misschien wat langer moet wachten dan u gewend bent van ons, we willen graag uw gezondheid en die van ons veiligstellen en werken daarom volgens de RIVM richtlijnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren