SHO onderuit bij CVV de Zwervers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Dinsdagavond speelde SHO een oefenwedstrijd tegen CVV Zwervers in Capelle. Oorspronkelijk zou op de Kikkershoek worden geoefend tegen SSS, maar door de volle ziekenboeg hadden de Klaaswalers zich vroegtijdig afgemeld.


Het eerste half uur had SHO een licht veldoverwicht maar veel doelgevaar leverde het niet op. Net na het half uur was er een goed opgezette aanval van de gastheren en door onvoldoende ingrijpen van de SHO-afweer belandde de uithaal achter doelman Brian de Vaal.

Na rust een aantal invallers aan beide kanten. SHO kende daarmee een opleving en was een paar keer dichtbij de gelijkmaker. Maar CVV Zwervers wist de schade te beperken tot een paar hoekschoppen. Zo rond het uur kon de thuisploeg weer profiteren van de geboden vrijheid wat de 2-0 opleverde. Het geloof in een goede afloop ebde zienderogen weg bij SHO, waar van enige organisatie geen sprake meer was.

De beginopstelling van SHO:
Brian de Vaal; Andrew van Tiggelen, Dennis Groosjohan, Danny Kerpel, Gerrit Fix; Kevin Angel, Ingmar van Bruggen, Giovanni Breevaart, Robin Winkels; Sander de Heus, Mitch Fransen.

Zaterdag het eerste serieuze werk als het bekertoernooi van start gaat met de thuiswedstrijd tegen Te Werve. De Rijswijkers spelen in de zaterdag tweede klasse. Aanvang 14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren