Bolchrysanten van MaasMuziek

291

HOEKSCHE WAARD – De zomervakantie is voorbij en dan is het weer tijd voor een prachtige bolchrysant in de tuin, op het balkon of binnen in de huiskamer. Dit jaar wordt er dan ook weer door muziekvereniging MaasMuziek uit Maasdam/Puttershoek een Bolchrysantenactie gehouden ter ondersteuning van verschillende projecten binnen de vereniging. De actie wordt gehouden van 14 tot en met 18 september a.s.

In tegenstelling tot andere jaren zullen de leden van MaasMuziek de bolchrysanten niet aan de deur verkopen, dit wegens de huidige situatie rondom het Coronavirus. De bolchrysanten kunnen worden besteld en zullen dan in de actieweek, op gepaste afstand, worden bezorgd. De bolchrysanten zijn in de kleuren wit, roze, geel, rood en paars te verkrijgen á € 4,50 per stuk. Prachtige, volle exemplaren waarvan lang genoten kan worden.

Er kunnen via e-mail [email protected] of per telefoon 078-8430348 bestellingen worden gedaan met opgave van kleur en uw adres en telefoonnummer (s.v.p. bestellen voor 7 september a.s.).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.