Echtpaar Stolk-Nobel uit Oud-Beijerland 60 jaar getrouwd.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op dinsdag 1 september vierde het echtpaar Stolk-Nobel hun 60-jarig huwelijksjubileum. Dorpswethouder Paul Boogaard bracht het paar een bezoek - Foto Gemeente HW

Oud-Beijerland – Op dinsdag 1 september vierde het echtpaar Stolk-Nobel hun 60-jarig huwelijksjubileum. Dorpswethouder Paul Boogaard bracht het paar een bezoek, met een mooie bos bloemen en felicitaties namens het college.

Kees Stolk (85) en Riet Stolk-Nobel (84) zijn beiden geboren in Oud-Beijerland en hebben elkaar daar op ‘de dijk’  leren kennen. Na hun huwelijk woonde het echtpaar 42 jaar in de van Brakelstraat en 12 jaar in de Nobelstraat. Nu zijn meneer en mevrouw weer terug in de Van Brakelstraat. Ze hebben 2 dochters, 7 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Kees en Riet puzzelen graag en Kees kijkt graag naar sport op de televisie, met name voetbal. Ook volgt hij nog steeds alles van SHO; de club waar hij vroeger heel veel voor deed.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren