Wethouder Paul Boogaard opent NatuurlijkSportief Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Wethouder Paul Boogaard opent NatuurlijkSportief Hoeksche Waard - Foto NatuurlijkSportief Hoeksche Waard

Zuid-Beijerland – NatuurlijkSportief Hoeksche Waard is zaterdagmorgen officieel van start gegaan! Wethouder Paul Boogaard bracht een bezoek aan de groep sportievelingen in het Zuid-Beijerlandse bos en ondervond ook zelf hoe het is om in de buitenlucht met elkaar te bewegen.


Boogaard is erg enthousiast: “NatuurlijkSportief Hoeksche Waard voegt echt iets toe aan het grote aanbod van sportmogelijkheden die we in onze gemeente hebben, en het kan door iedereen worden beoefend. Samen buiten bewegen, sportiviteit en jezelf verbeteren gaan bij NatuurlijkSportief perfect samen. Onze gemeente heeft zoveel prachtige natuur en op deze manier beleef je die extra intens.”

Buitenspeelbazen Martijn Trouwborst en Robin den Haan zijn in de Hoeksche Waard de trainers van NatuurlijkSportief. Samen willen ze de bewoners van het eiland laten kennismaken met deze nieuwe manier van bewegen en onze prachtige natuur.
Trouwborst: “Deze activiteit zorgt er voor dat sport weer het gevoel van buitenspelen wordt. Op allerlei manieren kunnen de deelnemers aan de slag: van rennen, klimmen tot gooien en slepen met materialen als takken en stenen. Onder constante begeleiding van de buitenspeelbazen kan iedere deelnemer bepalen hoe intensief, vaak, snel en lang je iets doet. Je kunt actief zijn zonder prestatiedruk, waarbij de natuur het speelterrein biedt waar je aan je fitheid kunt werken.”

Trouwborst: “Gezondheid is een erg belangrijk thema en je werkt bij deze manier van sporten ook echt aan je weerstand, dus ook met regen en op warme dagen gaan we bewegen. Tijdens de hitte van de afgelopen zomer zijn we bijvoorbeeld op het strandje bij Numansdorp actief geweest, dat was heerlijk met dat zand en water.”

Bij NatuurlijkSportief wordt in groepsverband wekelijks gesport door middel van vaste traininigsmomenten. Onder alle weersomstandigheden gaan de trainingen door. Hiernaast is maatwerk, zoals persoonlijke trainingen of individueel sporten ook mogelijk. Juist in deze tijd nu veel mensen thuis werken bieden wij ook aan om, in overleg, overdag te trainen. Maar ook leuke kinderfeestjes, groene sportlessen voor scholen of groepslessen voor bedrijven zijn mogelijk. Meer informatie over tijden en locaties:

email: [email protected]
internet:​www.natuurlijksportief.nl/hoekschewaard
telefoon:​06-29417813


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren