Oranjevereniging Klaaswaal bestaat 90 jaar en trakteert inwoners op een ijsje

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Oranjevereniging Klaaswaal

Klaaswaal – Wie jarig is trakteert dachten ze bij Oranjevereniging Klaaswaal en daarom hebben de inwoners van Klaaswaal afgelopen week een flyer in hun brievenbus ontvangen, waarmee ze gratis ijsjes kunnen afhalen bij de in de Voorstraat van het dorp gevestigde snackbar “Ons Plezier”. Oranjevereniging Klaaswaal werd opgericht op 12 september 1930 en blaast dit jaar dus maar liefst 90  verjaardagskaarsjes uit.

De mogelijkheid om een gratis ijsje te komen halen is verdeeld over twee dagen.
Vrijdag 11 september van 17:00-21:00 uur en zaterdag 12 september van 12:00-21:00 uur.  Daarbij wordt tijdens het ophalen natuurlijk de 1,5 meter regel in de wachtrij en in de snackbar gehanteerd. Het enige dat de Klaaswalenaars moeten doen, is de vragen op de inmiddels ontvangen flyer beantwoorden en deze ingevuld inleveren bij het ophalen van de ijsjes.

De Oranjevereniging is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Met deze actie willen we onze naamsbekendheid vergroten, aldus de Oranjevereniging. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten, want we hopen natuurlijk nog even door te gaan en ons 100 jarig jubileum te halen!

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Oranjevereniging Klaaswaal of op de website www.ovklaaswaal.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren