Garagebedrijf in Numansdorp onderdeel van onderzoek naar groot internationaal drugsnetwerk

0
15088
Numansdorp -Bij een internationaal onderzoek naar grootschalige drugshandel heeft de politie onder meer een inval gedaan bij een garagebedrijf in Numansdorp. Meerdere agenten van speciale eenheden hebben het bedrijf aan de Industriestraat doorzocht.

Of er iets is gevonden bij het bedrijf en of er mensen zijn aangehouden, wil de politie nog niet zeggen.

Niet alleen in Numansdorp was er een inval. Ook op andere locaties in Nederland, Spanje, BelgiĆ«, Hongarije en Slowakije viel de politie panden binnen. Er zijn tot nu toe bij de actie zeventien vermeende drugssmokkelaars opgepakt. Hoeveel van hen in ons land zijn aangehouden, is niet bekend. Lees hier het bericht van de Politie.

De politie vond bij de invallen verdovende middelen, wapens en contant geld. Ook zijn tientallen auto’s in beslag genomen.

Dit is een bericht via onze mediapartner Rijnmond 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.