Nieuwe ontmoetingsplek ‘ De Kleine Knuisjes ‘ voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar in Numansdorp gestart

171
Foto Gemeente HW

NUMANSDORP – Vanochtend opende de nieuwe ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar, bij Obs De Dubbeldekker in Numansdorp (Buttervliet 2)  Er waren allerlei leuke activiteiten en de naam van de nieuwe ontmoetingsplek is bekendgemaakt: ‘De Kleine Knuisjes’ 

Wethouder Joanne Blaak kwam een kijkje nemen. “We horen van ouders met jonge kinderen dat zij het fijn vinden om andere ouders te ontmoeten voor de gezelligheid, maar ook om ervaringen te delen en tips te krijgen. In onze samenleving is elkaar fysiek ontmoeten geen vanzelfsprekendheid meer en daarom faciliteren we dat als gemeente.”

Vanaf woensdag 23 september is ‘De Kleine Knuisjes’ elke woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur open. Je bent dan van harte welkom samen met je kind van 0 tot 4 jaar. Ook worden er 2 tot 3 keer per maand activiteiten georganiseerd en/of thema’s besproken, waarbij je met elkaar of een professional in gesprek kunt gaan 💬 Deelname is gratis.

Meer weten over deze en andere ontmoetingsplekken voor ouders in de Hoeksche Waard? Kijk dan op 👉https://hoekschewaard.alsvillage.nl/ouders onder het kopje ontmoeten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.