Online informatiebijeenkomst woningbouwontwikkeling ’s-Gravendeel-West

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Locatie woningbouwontwikkeling ’s-Gravendeel-West

Op 15 mei 2019 zijn de eerste plannen gepresenteerd over de nieuwe woningen in het gebied tussen de Molendijk, de provinciale weg N217 en de Eerste Kruisweg in ’s-Gravendeel-West en reacties opgehaald. Deze locatie is door de gemeente en de provincie aangewezen tot woningbouwlocatie.Op dinsdag 22 september organiseren de projectontwikkelaars en gemeente Hoeksche Waard een tweede informatiebijeenkomst in de vormvan een online webinar.

Tijdens deze bijeenkomst presenteren de projectontwikkelaars het aangepaste stedenbouwkundig plan en het vervolgproces. Dit plan is in samenwerking met de klankbordgroep van omwonenden en gemeente gemaakt.

Aanmelden ‘digitale informatiebijeenkomst’

U kunt zich via www.sgravendeel-west.nl/webinar voor de online informatiebijeenkomst aanmelden. Na de aanmelding ontvangt u via de mail een link naar de webinar. De digitale inloop is vanaf 19.45 uur en de presentatie start om 20.00 uur. Tijdens de webinar kunt u vragen stellen in de chat.

Vragen?

Heeft u vragen over de woningbouwontwikkeling ’s-Gravendeel-West? Neem dan contact op met de projectontwikkelaars via e-mail: [email protected]. Voor vragen aan de gemeente kunt u terecht bij Henk Groeneveld, projectleider, via e-mail [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren