Echtpaar van der Sijde uit ‘s- Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Bruidspaar van der Zijde - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Het echtpaar Van der Sijde uit ’s-Gravendeel vierde op maandag 28 september hun 60 jarig huwelijksfeest. Dorpswethouder Piet van Leenen bracht het diamanten bruidspaar een bezoek om hen namens het college te feliciteren met deze dag.

Cees (84) en Truus (82) en zijn geboren en getogen in de Hoeksche Waard. Cees komt uit Strijen en Truus uit Maasdam. Zij hebben elkaar ontmoet in Strijen zijn daar na hun huwelijk gaan wonen. Samen runden zij het familiebedrijf, houthandel Van der Sijde, dat inmiddels 95 jaar bestaat. De dochter heeft het bedrijf overgenomen.

Naast 1 dochter heeft het echtpaar ook 2 zoons en inmiddels zijn ze ook trotse grootouders van 4 kleinkinderen. Sinds 2 jaar wonen Truus en Cees in ’s-Gravendeel en ze zijn nog heel actief. Zij fietsen en bridgen nog volop. Het geheim van een goed huwelijk is volgens het echtpaar Van der Sijde ‘horen, zien en soms zwijgen’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren