Sassenaar Werian is de Boerenhunk van januari 2021

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Eigenlijk vond Werian het maar niks, maar nu pronkt de boer uit Strijensas met zijn blote torso op de editie van de Boerenkalender van 2021.

“In de keet hadden een paar mensen mij opgegeven”, vertelt Werian. Vervolgens kreeg hij een mailtje dat hij als model mocht gaan optreden. “Toen dacht ik: nu wil ik erin staan ook!” Werian wil met deze actie de agrarische sector in een goed daglicht zetten. “De laatste tijd heb je zoveel ellende met boeren. Je wilt het er toch goed uit laten zien.”

Verslaggever Sjoerd van Oortmerssen verraste Werian met de foto, die hij nog niet eerder had gezien. Als klap op de vuurpijl is Werian gekozen tot ‘De Hunk van Januari’. “Dat ziet er goed uit! Wel een beetje boerenbruin, maar dat maakt mij echt niet uit!”

Werian kan op de goedkeuring van zijn vader én zijn vriendin rekenen. “Mijn vriendin vond het prima dat ik op de kalender ging. De regel was dan wel dat zij ook een kalender zou krijgen”, glimlacht Werian.

Maar het modellenwerk hoeft niet per se van Werian. Boer zijn vindt hij ook prima. “Fotomodel worden kan altijd nog.”

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.