Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten

235
Foto Pixabay

Puttershoek – Vanwege vastgestelde coronabesmettingen op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek heeft de Bibliotheek Hoeksche Waardbesloten om de Bibliotheek Puttershoek voor tenminste een week te sluiten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn open.

Reservering thuisbezorgen

Wij bieden leden die niet in de gelegenheid zijn om naar de Bibliotheek te komen de mogelijkheid om de reservering thuis te laten bezorgen. Zij kunnen dat telefonisch aanvragen op het nummer 0186613782. 

Verrassingstasjes

Ook brengen wij met veel plezier een verrassingstas thuis, met boeken uit het favoriete genre. Aanmelden hiervoor kan onder het kopje ‘Actueel’ op onze website www.debhw.nl of telefonisch op het nummer 0186613782.

Actuele informatie op de website

Wij vragen onze bezoekers de website www.debhw.nl in de gaten te houden voor actuele informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.