Online startersavond voor ondernemers

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

De Hoeksche Startersavond, die vorig jaar door Startersnetwerk en Startcoach Hoeksche Waard werd georganiseerd voor beginnende ondernemers, krijgt op woensdag 18 novembereen vervolg met de Virtuele Vraag- Maar-Raak avond: ‘Marketing communicatie onder de loep / Hoe voer je campagne?’ Tijdens deze avond krijgen zelfstandigen in informatierondes met verschillende marketing communicatie specialisten antwoord op al hun vragen over hoe ze campagne kunnen voeren voor hun onderneming. Deze Startersavond is na aanmelding gratis en vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur via Zoom.

Naar aanleiding van hun eigen Start Smart campagne die in september is gelanceerd, willen Startersnetwerk en Startcoach Hoeksche Waard hun leden inspireren om juist ook deze zware tijd te gebruiken om zichtbaar te blijven en te worden opgemerkt. Als ondernemer moet je nu niet alleen ontzettend creatief zijn, maar ook andere wegen durven te bewandelen en vooral de moed erin houden.

Op 18 november kunnen, na het plenaire welkom, de experts het hemd van het lijf worden gevraagd in hun eigen virtuele kamer, die steeds elke 10 a 15 minuten wordt bezocht door zo’n 4 tot 8 deelnemers.

De aanwezige marketing communicatie experts zijn:

  1. Influencer Hoeksche Mama en creator van het ‘t Hoeksche Boekje, Anouk van Steenselen – Welke impact kan een influencer maken voor jouw onderneming?
  2. Website designer Boyd Poulus – Hoe kan een goed opgezette website jou business brengen?
  3. Journalist  Rosanne Buitendijk – Hoe kom je met jouw ondernemersnieuws in de pers?
  4. Online Marketeer en 2020 LEF prijs winnares Vyella Kaptein – Welke online middelen kun je allemaal inzetten om jouw campagne uit te dragen?
  5. Creatief denker en doener Jobien Kleingeld, tevens ontwikkelaar van onze Start Smart campagne – Waar begin je met het voeren van een campagne?

Deze Vraag-Maar-Raak avond is niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook zeker voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen en andere geïnteresseerden.

Inschrijven voor de Hoeksche Startersavond kan via de website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl ofwww.startsmarthw.nl

Stichting Startcoach helpt startende ondernemers met het zetten van de eerste stappen. Een half jaar lang begeleidt een ervaren ondernemer een starter bij verschillende aspecten van het ondernemerschap. Startersnetwerk Hoeksche Waard bestaat uit een groep ondernemers die op een informele, gemoedelijke manier bijeen komt om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap. Sinds 21 oktober j.l. streven de twee officieel ernaar hun doelgroep gezamenlijk te benaderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren