Maasheim in Puttershoek bestaat 25 jaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – Op woensdag 4 november vierde Maasheim haar 25-jarig bestaan. Wat begon met een dagactiviteitencentrum is uitgegroeid tot een centrum voor wonen, werken, logeren en een kinderdagcentrum in Puttershoek. Maasheim is onderdeel van Stichting Zorg Adullam en biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. Inmiddels staan er 113 onmisbare medewerkers en 189 vrijwilligers elke dag weer voor 119 cliënten klaar.

Op 4 november 1995 opende dagactiviteitencentrum Waardheim, gevestigd aan de Groeneweg, haar deuren. Er werd in 2016 uitgebreid met een woonvoorziening en een logeergroep; het geheel is verder gegaan onder de naam ‘Maasheim’. Al 25 jaar lang mogen we zorg en begeleiding bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Hiervoor past grote dankbaarheid naar allen die zich hiervoor hebben ingezet, maar bovenal naar de Heere Die alles gaf.”, aldus Bram Prins, Raad van Bestuur.

De afgelopen 25 jaar hebben veel redenen gegeven tot dankbaarheid. Dit jubileum hadden we dan ook graag met u gevierd door middel van een herdenkingsdienst. Gezien de huidige omstandigheden zullen we er alleen op de groepen bij stilstaan op D.V. vrijdag 6 november. We vinden het leuk als u dit jubileum toch een beetje met ons meeviert. Stuurt u een kaartje naar een cliënt of groep van Maasheim? Het adres is: Groeneweg 10a, 3297 LA Puttershoek.

Stichting Zorg Adullam

Adullam is een landelijk groeiende identiteitsgeboden organisatie voor het bieden van gehandicaptenzorg. De Bijbel, samen met de Drie Formulieren van Enigheid, stempelt die identiteit en is het richtsnoer voor haar normen en waarden. Adullam verleent binnen 16 zorglocaties zorg aan ruim 500 zorgvragers. Meer dan 500 medewerkers bieden in de diverse dagactiviteitencentra, kinderdagcentra,woonvoorzieningen, logeerhuizen en instellingen voor intensieve 24-uurszorg begeleiding, verzorging, behandeling en verpleging.

Meer informatie vindt u op www.adullamzorg.nl.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren