IKC De Eendragt uit Zuid-Beijerland en IKC De Blieken uit Klaaswaal bezoeken voorstelling ‘Plons’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Voorstelling PLONS - Foto de Hoeksche School

Hoeksche Waard – Naast rekenen en taal is op de scholen van Stichting De Hoeksche School, ook veel aandacht voor cultuureducatie. Cultuuronderwijs is onmisbaar voor de vorming van jonge mensen tot kritische volwassenen. Lessen in literatuur, theater en media zijn niet alleen leuk, maar ook nodig voor de brede vorming van kinderen.Op maandag 9 november brachten de leerlingen van groep 1/2 van IKC De Eendragt in Zuid-Beijerland en IKC De Blieken in Klaaswaal een bezoek aan de voorstelling ‘Plons’.

De voorstelling Plons is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water.Uit kikkerdril in de sloot verschijnt kikkervisje Kiki. Zich verwonderend over de schoonheid van de vijver ontdekt ze de wereld om zich heen. Een grote vis blijkt minder gevaarlijk dan hij lijkt en de libelle verkent werelden waar de kleine kikkervis nog niet geweest is. De vijver is fijn en veilig, maar Kiki, bang én nieuwsgierig, stapt uit de vijver en gaat aan land …

In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertelden de makers het verhaal van kikkerdril, kikkervisje, rups, libelle, kikker en ooievaar, met poppen, klein en groot.De kinderen hebben genoten!

Wilt u meer informatie? Kijk dan op; www.deeendragt.nl of www.blieken.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.