Weer 2 woninginbraken in Oud-Beijerland

1466
Foto PR
OUD-BEIJERLAND – Tot twee keer toe werd gisteren avond laat een zogenaamde -insluiping- bij de Politie Hoeksche Waard gemeld aan de de Violierengang en de Graaf van Egmondstraat. Hierbij maken de daders gebruik van een openstaande deur of openstaand raam om de woning binnen te komen en zo spullen weg te nemen. Gisteren werd er ook al in gebroken in Oud-Beijerland aan de Lijstbesstraat lees daarover hier meer.

In beide gevallen, die plaats vonden in de Violierengang en de Graaf van Egmondstraat in Oud-Beijerland, waren de bewoners thuis maar hebben de diefstal niet opgemerkt toen deze gepleegd werd. Het sterke vermoeden Is dat deze in de vroege (donkere) avonduren heeft plaats gevonden.
 
Een buurtonderzoek volgt. Wordt u daarbij niet bezocht en heeft u toch informatie die met deze zaken te maken kan hebben? Laat het de Politie dan weten via 09008844!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.