Constructief Hoeksche Waard maakt kandidatenlijst bekend, Werner de Jong verkozen tot lijsttrekker

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Lijsttrekker Werner de Jong bij Café 't Veerhuys in Puttershoek - Foto Arie Pieters

Bij het van start gaan van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard is Constructief Hoeksche Waard ( toen nog als naam Cromstrijen 98 HW )  gelukt om met 1 zetel en zonder verlies van hun eigen identiteit in de gemeenteraad te komen. Dat is geen geringe prestatie voor een kleine lokale partij, die zich nog waar moest gaan maken in een veel grotere gemeente dan waar wij vandaan zijn gekomen. Constructief Hoeksche Waard is altijd uitgegaan van hun eigen kracht en succesvolle werkwijze, die vooral gebaseerd is op een eerlijke, open en onafhankelijke democratische no nonse politiek, waarbij alle inwoners centraal staan en waarin geen plaats is voor achterkamertjespolitiek.

Inmiddels heeft de partij tijdens deze raadsperiode een belangrijke groei doorgemaakt. Door zich consequent en zichtbaar voor honderd procent in te zetten voor alle 89.000 inwoners zijn wij inmiddels in de gehele Hoeksche Waard een bekende politieke partij geworden en hebben wij met succes aan onze schaalvergroting gewerkt. Met trots vertelt lijstrekker Werner de Jong dat dit voor de verkiezingen in 2022 een mooie kieslijst opgeleverd heeft van 17 kandidaten, die verspreid over het eiland wonen met een goede mix van mannen en vrouwen.

Wij hebben in ons team een uitstekende balans gevonden, waardoor wij met recht een echte middenpartij genoemd kunnen worden, die herkenbaar is voor iedereen. Wij hebben oog voor alle inwoners, ook die het zwaar hebben en alle hulp goed kunnen gebruiken, maar ook voor bedrijven en verenigingen/instanties die een belangrijke bijdrage leveren aan de instandhouding en ontwikkeling van onze economie en cultuur.

Als het goed gaat met de inwoners gaat het goed met de bedrijven/instanties en als het goed gaat met de bedrijven/instanties gaat het ook goed met de inwoners. En het liefst met behoud van de eigen identeit van de dorpen op een mooi groen eiland waar het goed leven, wonen en werken is met respect voor mens en natuur.

De volgende kandidaten staan daarvoor op onze kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022:

  1. Werner de Jong – Klaaswaal
  2. Riene Verburgh – Puttershoek
  3. Olga Bataglia – Oud Beijerland
  4. Fija de Baat – Numansdorp
  5. Bas Boelhouwers – Klaaswaal
  6. Hester van der Wulp – Oud Beijerland
  7. Erica Saarloos – van der Linden – Klaaswaal
  8. Rob Teunisse – Numansdorp
  9. Marianne Borkent- ’s Gravendeel
  10. Carla Lindenberg – Numansdorp
  11. Marianne Maris – Oud Beijerland
  12. Ton Klerks – Numansdorp
  13. Jan Kranendonk – Puttershoek
  14. Jan Vos – Numansdorp
  15. Arie de Jongh – Klaaswaal
  16. Danny Vrijhof – Mijnsheerenland
  17. Ineke Korbijn – Schop – Klaaswaal

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren