Nieuwe adverteerder: Bloemisterij De Drie Lelies uit Puttershoek

143

HOEKSCHE WAARD – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Bloemisterij De Drie Lelies uit Puttershoek die ook online zichtbaar wilt zijn in de Hoeksche Waard! Heeft u ook interesse om online zichtbaar te zijn in de Hoeksche Waard? Klik dan hier voor onze adverteermogelijkheden. 

Over Bloemisterij De Drie Lelies

Bloemisterij De Drie Lelies heeft begin 2020 haar deuren geopend in het centrum van Puttershoek. Door de vele jaren ervaring en het enthousiasme van onze medewerkers Merel, Romy, Anja, Ellen, Lilian en Corinne bent u verzekerd van een goed advies en van uniek bloemenwerk.

In de sfeervolle hebben wij naast de bloemen een leuke collectie aan kamerplanten en accessoires.

U bent van harte welkom.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.