Strijen verliest in de KNVB beker van Feyenoord

0
288

DSC_7134STRIJEN – Door een 1-4 nederlaag tegen Feyenoord is het Strijense bekeravontuur voorbij en kunnen de kanaries zich helemaal richten op de competitie.A.s. zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het uit de 1e klasse gedegradeerde Zuidland.

In de 9e minuut kwam Feyenoord op voorsprong toen Tim van Rheenen vrijuit op mocht stomen richting doelman Dominique van Duijn en met een bekeken schot hem passeerde, maar in de 25e minuut stond de 1-1 alweer op het scorebord; prima voorbereidend werk van Sven Post werd feilloos afgerond door Jan Jaspers. Op slag van rust miste Reginald Faria een door prima leidende scheidsrechter J.Noordhoek uit Barendrecht toegekende strafschop.

Het was uitstel van executie want vlak na de rust scoorde Faria toch de 1-2 na voorbereidend werk van Barry Pasztjerik, die zelf de 1-3 aantekende op aangeven van Faria. Nadat Sven Post en Jan Jaspers kansen op een Strijense treffer misten was het slotakkoord voor Tim van Rheenen na een door Joris van Eijck doorgekopte voorzet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.