Waarom zou u alleen eten als het ook samen kan?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Welzijn-Hoeksche-WaardOUD-BEIJERLAND – Op vrijdag 23 september gaan de Winterkostdagen in De Bijenkorf in Oud-Beijerland weer van start. Elke vierde vrijdag van de maand organiseren we een gezellige dag voor mensen die graag samen eten.

Er wordt een lekkere 2-gangen maaltijd gekookt door een team vrijwilligers, er is een gezellige activiteit, soms is dat een quiz, soms wordt er een sportieve demonstratie gehouden, maar altijd is er ruimte om gezellig bij te praten. We ronden altijd af met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en wie niet goed ter been is, kan gebracht en gehaald worden.

Lijkt dat u ook gezellig? Kent u iemand die u graag eens mee zou nemen naar een Winterkostdag? Laat het ons weten: bel 088 – 7308940, of mail: [email protected].

Ons team van vrijwilligers ontvangt u op deze dagen graag vanaf 10:30 in De Beijerkorf, Jan Tooropstraat 6 in Oud-Beijerland. De dag eindigt om ongeveer 14:30.

Kosten bedragen € 10,-, inclusief een consumptie bij de maaltijd en koffie en thee.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.