Grootschalige werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel op de A29 in de nachten van 11 en 12 december

1265
Zuidkant Heinenoordtunnel A29 onder de Oude Maas. - Foto Rijkswaterstaat

Heinenoord – In de nacht van vrijdag 11 december en zaterdag 12 december voert Rijkswaterstaat grootschalige werkzaamheden uit aan de Heinenoordtunnel op de A29. In de nacht van vrijdag 11 december van 00.00 uur tot 05.00 uur is de Heinenoordtunnel op de  A29  dicht tussen toerit Barendrecht en afrit Oud-Beijerland in de richting van Bergen op Zoom. En in de nacht van zaterdag 12 december van 00.00 uur tot 05.00 is de Heinoordtunnel op de de A29 dicht tussen toerit Oud-Beijerland en afrit Barendrecht in de richting van Rotterdam. Tijdens de werkzaamheden is de Kiltunnel tolvrij.

Grootschalige werkzaamheden aan tunnel in de nacht van vrijdag 11 december richting Bergen op Zoom

Tussen Barendrecht (20) en Oud-Beijerland (21) – Verwachte hinder 10 – 30 min

Welke hinder

De A29 is dicht tussen toerit Barendrecht en afrit Oud-Beijerland in de richting van Bergen op Zoom. Het verkeer gaande in de richting van de Hoeksche Waard wordt lokaal omgeleid via de A16 en de N217. Verkeer met bestemming Zierikzee /. Bergen op Zoom wordt grootschalig omgeleid via de A16, A17 en A59.

Waarom

Rijkswaterstaat voert diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit in de Heinenoordtunnel.

Periode

vrijdag 11 december van 00:00 tot 05:00 uur


Grootschalige werkzaamheden aan tunnel in de nacht van zaterdag 12 december richting Rotterdam

Tussen Oud-Beijerland (21) en Barendrecht (20). – Verwachte hinder 10 – 30 min 

Welke hinder

De A29 is dicht tussen toerit Oud-Beijerland en afrit Barendrecht in de richting van Rotterdam. Het verkeer vanuit de Hoeksche Waard wordt lokaal omgeleid via de N217 en de A16. Verkeer vanuit Zierikzee /. Bergen op Zoom wordt grootschalig omgeleid via de A59, A17 en A16.

Waarom

Rijkswaterstaat voert diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit in de Heinenoordtunnel.

Periode

zaterdag 12 december van 00:00 tot 05:00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.