TotalisNaturales nu ook op de zaterdagen open

224

Strijen – Vanaf aanstaande zaterdag is TotalisNaturales tot de Kerst ook iedere zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 zijn we natuurlijk altijd open. Je kunt bij ons terecht voor heerlijke honing en andere streekproducten, zoals paddenstoelen, sambals, jams en natuurlijk wild.

En de komende periode hebben we voor de feestdagen ook heel veel leuke kleinere en grote cadeaus en cadeau-pakketten.

Voor de decembermaand hebben we speciaal een adventskalender gemaakt met daarin per dag verschillende kleine geschenken, zoals potjes honing, kaarsjes, verzorgingsproducten, kruiden, paddenstoelen en andere van onze producten.

Tot vrijdag of zaterdag. Oudendijk 47 Strijen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.