Roparun team We Move verkoopt kerststukjes ter bate voor de Roparun!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – In mei 2021 zal voor de 30e keer de Roparun plaatsvinden. Hoe de Roparun er dit jaar uit gaat zien, weten we nog niet precies. Door Corona zullen we in ieder geval niet vanuit Parijs of Bremen kunnen vertrekken maar zal het een Nederlandse versie worden.

Wat niet anders is, is het goede doel waar wij ons wederom voor in zetten.  Zoals sommige weten heeft ons Team We Move al jaren een goedlopende kerststukjes actie. We gaan in de decembermaand in de verschillende dorpen langs de deur om onze kerststukjes te verkopen. Omdat we in deze tijd niet zomaar ongevraagd voor de deur willen staan kunt u online via www.wemove177.nl  of telefonisch via 078 2036 206  een stukje bestellen en dan bezorgen we die  op een veilige manier bij u thuis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page