Drive- inzamelingsactie in Heinenoord, voor Voedselbank Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Heinenoord – Op donderdag 17 december van 8.15 tot 10.30 uur wordt er in Heinenoord een heuse Drive-inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank in de Hoeksche Waard. Mede door Covid-19  is de toevoer van levensmiddelen naar de Voedselbank sterk teruggelopen. De voedselbank is daarom ook heel blij dat OBS Het Anker een inzamelingsactie houdt! Met elkaar kunnen we voor een extraatje zorgen rondom kerst, helpt u ook mee?!

Tussen 7 en 17 december kunnen de kinderen artikelen meenemen naar school. In elke groep komen kratten te staan waar de kinderen de producten kunnen inleveren.  Op 17 december wordt de actie afgesloten met de Drive-inzamelingsactie. Aansluitend komt de Voedselbank alles ophalen.

Tijdens deze Drive in kunt u producten inleveren bij de Kiss and Ride strook van OBS Het Anker in de Heyne van Althenastraat in Heinenoord. Alles is van harte welkom, zolang het maar wel houdbare producten zijn die buiten de koelkast bewaard kunnen worden. Dat kunnen houdbare levensmiddelen zijn voor dagelijks gebruik bijvoorbeeld; houdbare melk, pasta, rijst, meel, producten in blik of potgroenten en soepen, aardappelpuree, broodbeleg, afbakbrood, beschuit, crackers, sappen, limonade etc. Maar ook houdbare producten voor de feestdagen zijn zeer welkom, zoals bv stol, koekjes en chocolade. Denk bijvoorbeeld ook aan producten uit uw kerstpakket die u wellicht niet gebruikt. Luiers nrs 1,2, 5 en 6 zijn ook meer dan welkom.

Aangebroken voedselverpakkingen of producten die over de houdbaarheidsdatum zijn kunnen niet ingeleverd worden! Hou bij het inleveren rekening met elkaar en de geldende Corona maatregelen!

We hopen op een mooie bijdrage, voor diegenen die gebruik maken van de Voedselbank en deze extra producten broodnodig hebben. We hopen ze zo ook iets extra’s te kunnen bieden rondom de feestdagen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren