Groot kinderkoor de Parel in digitale kerstnachtdienst van de Lambertuskerk in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Enkele leden van het koor - Foto Bert Priem

Strijen – Zo’n 60 leerlingen van Cbs De Parel o.l.v. meester Bert Priem zingen mee in de digitale kerstnachtdienst van de Lambertuskerk op 24 december om 21.00 uur. Het bijzondere is dat alles van te voren professioneel gefilmd en opgenomen wordt omdat er die avond zoals de afgelopen tijd maar 30 personen in de kerk mogen.

Ook de blokfluitgroep van De parel en de muziekgroep bestaande uit 6 bugels en een saxofoon laten kerstnummers horen en worden van te voren gefilmd. (deze muzikanten krijgen allemaal les van muziekvereniging NLS uit ‘s-Gravendeel)

Het kinderkoor bestaat uit leerlingen uit de groepen 1 t/m 8. Een mooie gemengd kinderkoor! De filmpjes worden gemonteerd in de digitale dienst.Verdere medewerking is er van de band uit de kerk. Dominee Telgenhof leidt deze bijzondere, laagdrempelige dienst.

Thema is erg toepasselijk in deze tijd: ‘Wees niet bang!’ De dienst is op 24 december te volgen via kerkdienstgemist.nl  zoeken op Strijen en Hervormde gemeente Strijen -dorp. Mis niets van deze mooie dienst!!

Op 2e kerstdag wordt er via dezelfde livestream om 10.00 uur een kerstspecial uitgezonden waar het koor ook nog 2 liedjes in zingt!Reden genoeg om anderen uit te nodigen ook te kijken en te luisteren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren