Uitnodiging online bijeenkomst ‘Transitievisie Warmte’ woensdag 13 januari

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Op woensdag 2 december was een eerste openbare online bijeenkomst over de energietransitie en daar hebben wij het proces over de totstandkoming van de Transitievisie Warmte toegelicht. Deze visie is niet van de gemeente, maar van ons allemaal. Daarom organiseert de gemeente woensdag 13 januari van 19.30 tot 21.00 uur een online bijeenkomst.


Na een uitleg over het traject van de Transitievisie Warmte, halen wij de uitgangspunten bij u op. En bespreken wij met u welke aandachtspunten er zijn en welke zorgen er mogelijk leven. Daarnaast hoort u hoe u de komende maanden betrokken wordt bij de Transitievisie Warmte.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd. Wilt u vóór dinsdag 12 januari via www.gemeentehw.nl/transitievisiewarmtelaten weten of u aanwezig bent?

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 088 – 647 36 47 of e-mailadres [email protected]. Wij helpen u graag! Meer informatie vindt u op www.gemeentehw.nl/transitievisiewarmte.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren