Eerste vaccin in de regio Zuid-Holland Zuid voor medewerker van Zorgwaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zorgwaard

Hoeksche Waard – Vandaag is een gedenkwaardige dag: het allereerste coronavaccin in Nederland is een feit. De 39-jarige verpleeghuismedewerkster Sanna Elkadiri is vanochtend in Veghel als eerste in Nederland ingeënt met het coronavaccin.

Ook Zorgwaard krijgt een soortgelijke ‘primeur’. Op uitnodiging van de GGD wordt één van onze medewerkers als eerste zorgmedewerker in de regio Zuid-Holland Zuid gevaccineerd tegen corona. Dit staat gepland op vrijdag 15 januari. Hierbij zal onder anderen ook wethouder zorg, Joanne Blaak-van de Lagemaat, aanwezig zijn. De naam van de Zorgwaard-medewerker die als eerste het vaccin krijgt in onze regio, blijft nog even geheim.

We hopen in ieder geval dat zo veel mogelijk mensen zich zullen laten vaccineren, want alleen samen krijgen we corona onder controle. Daarom sluiten we ons volledig aan bij de uitspraak van minister Hugo de Jonge die vanochtend aanwezig was toen de allereerste prik werd gezet. ‘Mouwen opstropen en gaan!’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.