Ook nu staat Bloemisterij De Drie Lelies voor je klaar

280
Puttershoek – ‘Ondanks alle strenge maatregelen mogen de bloemenwinkels in de Hoeksche Waard nog steeds bloemen en boeketten verkopen buiten de winkel. Wij mogen dus geen klanten in de winkel binnenlaten, hoe ongastvriendelijk dat ook is, maar wij hebben ons aan de regels te houden en dat is goed te doen.

De verkoop buiten de winkel, zeker in periodes van regen en wind, roept de nodige uitdagingen op en in dit soort situaties zijn wij met z’n allen altijd weer heel vindingrijk op een manier waarop de regels en de veiligheid gewaarborgd kunnen worden en waarbij wij nog steeds de klant kunnen bedienen met vooral onze unieke, met zorg gemaakte boeketten.
 
Wij hebben dit kunnen doen door een breed assortiment van deze ‘in huis gemaakte boeketten’ in de volle breedte en in allerlei prijsklassen en kleurencombinaties te tonen in de etalage. Voorbeelden van deze boeketten kunt u vinden op ons Facebook-account (Bloemisterij de drie lelies). Vanachter de werktafel die voor onze winkel staat kunnen wij u eenvoudig bedienen. Wilt u  een ander boeket gemaakt hebben, geen probleem want de verse bloemen staan in het zicht van u en in handbereik van onze medewerksters, waardoor wij een boeket naar wens voor u kunnen samenstellen.
 
Het blijft natuurlijk behelpen, maar Bloemisterij De Drie Lelies is er nog steeds voor u van dinsdag t/m zaterdag. Op deze manier proberen wij ook het winkelcentrum van Puttershoek toch nog gezelligheid en sfeer mee te geven. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar via de mail of telefonisch. Wil u uw boeket laten bezorgen, dan kunnen wij dat doen tegen een geringe vergoeding. 
 
Laat aan anderen weten dat u aan hen denkt. Met het (laten) bezorgen van een boeket kan dit kleine gebaar vrolijkheid en hoop in huis brengen en het doet mensen de eenzaamheid vergeten!.’
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.