Mariet houdt Winterkost Drive-in op zaterdag 30 januari

845
Jaap Herweijer van Mariet Catering - Foto PR

NUMANSDORP – Voor liefhebbers van winterse gerechten is zaterdag 30 januari een datum om te omcirkelen in de agenda. Dan organiseert Mariet Catering een Winterkost Drive-in voor heel de Hoeksche Waard en daarbuiten. De cateraar biedt deze dag een uitgebreide menukaart met Hollandse maaltijden die men in een gezellige ambiance kan afhalen.

“Men kan gewoon veilig in de auto blijven zitten en via de webshop bestelde producten ophalen. Alles gebeurt strikt binnen de voorschriften van het RIVM”, aldus Jaap Herweijer van Mariet Catering. De Drive-in is geopend tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Einsteinstraat 35. Bij ontvangst staat een glaasje warme chocolademelk of glühwein klaar voor de bezoekers.

Speerpunt in de menu’s zijn typisch Hollandse gerechten zoals zuurkool met rookworst, andijviestamppot met rookworst en hutspot met klapstuk. Daarnaast is er voor liefhebbers een Hollandse hachee verkrijgbaar. Ook het assortiment Hoeksche soepen heeft tijdens de drive-in een winters karakter. Erwtensoep, pastinaaksoep en ossenstaartsoep passen uitstekend bij koud weer. Wintersporters zal de goulashsoep aanspreken, die kennen ze van lunches op de piste.

Naast deze gerechten kan de drive-in bezoeker ook winterse salades, een winterse lunch en winters gebak kopen. Daarnaast zijn er borrelplanken verkrijgbaar met tapas en vis. “We bieden sinds de aangescherpte maatregelen extra keuze in borrelplanken”, vertelt Jaap Herweijer. Nu er nog slechts één gast op bezoek mag komen, is het vieren van een verjaardag of jubileum vooral een aangelegenheid voor het eigen gezin. Met een borrelplank creëer je heel gemakkelijk een beetje extra gezelligheid.”

Voor meer informatie en het bestellen van gerechten kan men terecht op www.marietcatering.nl. Bestellen kan tot donderdag 28 januari, 12.00 uur. Een deel van de gerechten is ook zonder bestellen verkrijgbaar maar daarvoor geldt wel: op = op.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.