Sweet Honey Valentijnspakketten bij Totalis Naturales

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Totalis Naturales

STRIJEN – Zoals elk jaar besteden we ook nu weer aandacht aan Valentijn. Juist nu in deze moeilijke tijden is het belangrijk om aandacht te besteden aan elkaar. Voorgaande jaren hebben we dit gedaan met honingproeverijen. Waarom? Zoetigheid is iets wat je met mate moet nuttigen, maar met Valentijn mag je best eens iemand verwennen. Wist je dat honing staat voor geluk en de wedergeboorte van de liefde?

Daarnaast staat honing in sommige culturen bekend als natuurlijke afrodisiaca, zowel koninginnengelei als pollen zorgen voor een verhoogd libido. Honing is dus goed voor de liefde en daarom uitstekend geschikt voor Valentijn. Een honingproeverij organiseren gaat nu natuurlijk niet en daarom hebben we wat anders bedacht.

Speciaal voor Valentijn bieden we Sweet Honey ontbijtpakketten om je Valentijn mee te verrassen. Naast verschillende honingproducten voor op de crackers en beschuit uit het pakket bevat een pakket ook jam of sap van eigen fabricaat, gemaakt van onbespoten, zonder kunstmest gekweekt fruit. Zoals het hoort zit er ook natuurlijk een lekker glas champagne (zonder alcohol) in het pakket. Of kies voor het thee-ontbijtpakket met thee en honing. De pakketten zijn er in verschillende prijsklassen, zodat er voor ieder iets tussen zit.

Naast de ontbijtpakketten hebben we ook weer nieuwe gin-pakketten samengesteld. Een leuk en bijzonder circulair pakket want de verpakkingen van deze kruiden zijn gebruikte hagelpatronen. Deze “kruidpatronen” zien er niet alleen gaaf uit maar ze zijn ook nog eens erg geschikt als drooghoud container. De binnenkant van de patronen hebben we gecoat met bijenwas in verband met properheid. De patronen in het pakket herbergen de volgende smaken: roos, cassis bes, aardbei, gember. 

Proost op het leven en de liefde met deze bijzondere Sweet Honey pakketten.

Elke vrijdagmiddag zijn we geopend van 13.00 uur tm 17.00 uur. Op 13 februari zijn we van 11.00 uur tm 16.00 uur open.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren