Online workshop Bibliotheek Hoeksche Waard Stopmotion met Lego

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto BHW

Numansdorp Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun het schaap niet? Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Wil je een beetje op weggeholpen worden? Dat kan met de online workshop stopmotion van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Op 23 februari kun je om 10:00 uur deelnemen via Zoom.  

Wat heb je nodig om aan deze workshop mee te doen? Om te beginnen papier voor je storyboard, een paar lego poppetjes, klei of andere figuranten, een tablet of telefoon met camera en download van te voren de gratis app Stikbot studio 2.0 zodat je snel kunt beginnen.

Iedereen vanaf 7 jaar kan meedoen. Meld je aan via [email protected], er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Noteer de datum en geef je op: dinsdag 23 februari van 10:00-11:30. Je krijgt vlak van te voren de Zoom link toegestuurd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren