Felicitaties voor diamanten bruidspaar Van den Berg uit Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar van den Berg uit Puttershoek is vandaag 60 jaar getrouwd - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Puttershoek – Vandaag zijn meneer Ton van den Berg en mevrouw Wollie van den Berg-Tellegen uit Puttershoek 60 jaar getrouwd. Locoburgemeester Piet van Leenen belde het echtpaar om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met dit bijzondere jubileum. Een persoonlijke felicitatie zat er door corona helaas niet in, maar natuurlijk ontving het echtpaar wel een feestelijke bos bloemen.

Het diamanten echtpaar woont al 55 jaar in Puttershoek en kreeg 4 kinderen. Inmiddels is het gezin verder uitgebreid met 8 kleinkinderen en 7 (bijna 8) achterkleinkinderen. Meneer Van den Berg was bakker van beroep en werd ook wel de ‘fluitende bakker’ genoemd. Een leuke anekdote: Toen hij met pensioen ging, stonden er borden langs de weg met de spreuk ‘Onze kinderen werden groot met Ton zijn brood!’. Mevrouw Van den Berg zorgde voor het gezin en werkte daarnaast in de thuiszorg. Het echtpaar geniet van elke dag die ze nog samen zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren