Oranjevereniging Zuid-Beijerland organiseert een Online Kids Disco & Carnaval BingoShow

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Zuid-Beijerland – Zaterdag 20 februari organiseert Oranjevereniging Zuid-Beijerland weer een gezellige online Bingo!Deze keer worden ook de kinderen niet vergeten en staat er eerst een Kids Disco BingoShow op het programma!

Vanaf 15.00uur worden er 4 rondes bingo gespeeld waarbij er mooie prijzen zijn te winnen. 
Uiteraard heet de bingo niet voor niks de “Kids Disco BingoShow” en zal er dan ook lekker gedanst worden tussen de rondes door! Bij elke bestelde bingokaart krijg je een pakje Wicky, Zakje snoep en een zakje Chips! 
 
Om 20.00uur is het tijd voor de gezellige Carnaval BingoShow! Presentatieduo Rot & Vervelend gaan weer 5 rondes bingo spelen. Alles geheel in het thema van Carnaval. Kunnen we niet naar het carnaval, dan komt het carnaval naar jullie! Uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen tijdens de Carnaval BingoShow!
 
De opbrengst van de Carnaval BingoShow gaat naar het Zuid-Beijerlandse verenigingsleven. U mag meebeslissen waar de opbrengst naar toe gaat. Bij het kopen van de bingokaarten kunt u aangeven welke Zuid-Beijerlandse vereniging of stichting u een warm hart toe draagt.
 
Voor meer informatie en voor kaarten kijk dan op: https://www.oranjeverenigingzbl.nl/shop/

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren