Zondag 7 februari code rood: prik- en vaccinatielocaties GGD Zuid-Holland dicht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Morgen, zondag 7 februari 2021 wordt er hevige sneeuwval verwacht en inmiddels heeft het KNMI code rood afgegeven voor het hele land. Dit houdt in dat alle vaccinatie- en prikstraten dicht zijn. Dus ook die van GGD Zuid-Holland Zuid.

Afspraak verzetten
Alle afspraken die ingepland staan voor zondag 7 februari 2021 komen te vervallen. Ook alle thuisbemonsteringafspraken worden geannuleerd.

Na het weekend, kan zodra de weersomstandigheden weer normaal zijn gebeld worden om de afspraak voor vaccinatie opnieuw in te plannen. Belt u hiervoor het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat.

Heeft u een afspraak voor een corona-test? Dan kunt u een nieuwe afspraak maken door te bellen met de landelijke afsprakenlijn: 0800-1202 of online via coronatest.nl.

Geen verspilling vaccins
De ongebruikte vaccins gaan in een speciaal daarvoor geschikte koelkast. We gebruiken de vaccins in de aankomende dagen. De aanlevering van vaccins passen we zo nodig aan, zodat we niet onnodig vaccins verspillen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.