’t Kraaienest op de ijsbaan van Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto IKC ‘t Kraaiennest

Piershil – Donderdag om 12:45 uur ging IKC ’t Kraaienest met elkaar op weg naar de ijsbaan. Ze hebben met de hele school geschaatst.

Sommige kinderen stonden vandaag voor het eerst op schaatsen en hadden ondersteuning van klasgenoten, leerkrachten of een stoel om te leren hoe het schaatsten op natuurijs gaat. Juf Sarah vertelde: ‘Het was leuk om te zien dat iedereen elkaar hielp met het aantrekken van de schaatsen, of met het schaatsen zelf’. Het werd een feestje op de ijsbaan.

Of je nu een beginnende -of gevorderde schaatser ben maakt niet uit. Iedereen had plezier. Juf Merel reageerde: ‘Ik heb ook zo’n leuke middag gehad. Het was echt een goed idee! Iedereen was zo blij’.  De kinderen kunnen ook terugkijken op een onvergetelijke middag met elkaar. Het werd een dag waarbij ze samen plezier maakten, elkaar hielpen, leerden doorzetten en natuurlijk moesten oefenen. Het was geweldig of zoals juf Suze verwoordde: ‘Ik heb ook genoten!’

Foto IKC ‘t Kraaiennest

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren