Jaarlijkse expositie fotoclub ‘De Hoeksche Waard’ in Oud-Beijerland

192

Oud-Beijerland – Fotoclub ‘De Hoeksche Waard’ organiseert haar jaarlijkse foto-expositie op zaterdag 23 en zondag 24 februari en op zaterdag 2 en zondag 3 maart van 12.00 tot 18.00 uur in verenigingsgebouw De Boezem in Oud-Beijerland, de toegang is gratis.

De expositie omvat meer dan 70 foto’s op groot formaat met diverse genres en stijlen. Iedereen die belangstelling heeft voor fotografie is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee met de aanwezige gastheren en -vrouwen over fotografie en de getoonde foto’s te spreken.

Omdat de fotoclub in 2020 verhuist naar de nieuw te bouwen Multi Functionele Accommodatie (MFA), op het terrein van de Kinderboerderij, is er voor belangstellenden de mogelijkheid om een bod uit te brengen op de expositiepanelen en op oude foto- en filmtoestellen. In de nieuwe behuizing is daar geen ruimte voor.

Locatie: Verenigingsgebouw De Boezem, Boezemsingel 9 in Oud-Beijerland

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.