Libanon-veteraan Aloys Bijl voltooide vandaag de laatste (12e) etappe van zijn sponsor(hardloop)tocht voor Walk 4 Veterans

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Zondag 5 september liep Libanon-veteraan Aloys Bijl de laatste (12e) etappe van zijn sponsor(hardloop)tocht van 75 km langs alle Hoeksche Waardse oorlogsmonumenten voor Walk 4 Veterans .

Hiermee zamelde hij geld in voor de aanschaf en het opleiden van hulphonden voor veteranen met PTSS. Hij werd bij deze laatste etappe niet alleen vergezeld door zijn goede vriend en ook Libanon-veteraan Ruud de Kreij in zijn wheelchair. Ook Jeanet Gerssen en Marion Koornneef liepen mee met 2 therapiepaarden van Hestur Coaching 💪 En in ‘s-Gravendeel sloten een aantal lokale leden van Keep them Rolling aan in hun WOII-voertuigen.

Bij aankomst bij het oorlogsmonument op de oude begraafplaats in ‘s-Gravendeel werd Aloys ontvangen door zijn vrouw en kinderen, burgemeester Bram van Hemmen en een vertegenwoordiging van het Veteranen Comité Hoeksche Waard. De burgemeester feliciteerde hem met zijn geweldige prestatie en overhandigde hem een donatie en bos bloemen 💐 Hij prees Aloys voor de wijze waarop hij zich veelvuldig inzet en aandacht vraagt voor veteranen. Een van de manieren waarop hij dat doet is door via ‘Veteraan in de klas’ gastlessen te geven op Hoeksche Waardse basisscholen en zijn ervaringen met de kids te delen.

Wil je ook nog doneren aan de stichting? Dat kan via 👉 https://www.walk4veterans.nl/doneer/deelnemer/923


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren