Geen Koningsdag dit jaar in Maasdam, Arie van ’t Hof 50 jaar bestuurslid en versterking voor het bestuur gezocht!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Maasdam – In Maasdam wordt jaarlijks Koningsdag groot gevierd. Veel activiteiten in en rond de sporthal Duyvesteyn en ’s avonds een groot feest met artiest en band. Helaas kon dit vorig jaar niet doorgaan en in 2021 is dit helaas weer het geval. De corona maatregelen staan dit jammer genoeg niet toe.

Arie van ’t Hof 50 jaar bestuurslid – Foto PR

Jubilaris

Dit jaar heeft de Oranjevereniging een jubilaris. Arie van ’t Hof zit sinds 1971 in het bestuur en is dit jaar dus 50 jaar lid. Arie wordt op 4 maart 84 jaar en is nog steeds actief bij het opbouwen en munt verkoop. De oranje vereniging had hem op Koningsdag 2021 graag in het zonnetje gezet maar dat is niet mogelijk.

Bestuursleden gezocht

Gijsbert Buizer, secretaris van de Oranje Ver.Prinses Irene: In 2022 hopen wij weer een gezellige dag te organiseren, maar door gezondheidsklachten van enkele bestuursleden zoeken wij nieuwe enthousiaste mensen, die willen mee denken, organiseren en lid willen worden van ons bestuur.

Wij weten, dat het lastig is om nieuwe bestuursleden te vinden, maar het zou toch zonde zijn als wij naast Koningsdag, ook geen lampionnenoptocht en ouderenmiddag kunnen organiseren.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie ?  Stuur dan een mail naar [email protected] t.a.v, van  Gijsbert Buizer,  secretaris van de Oranje Ver.Prinses Irene

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren