Digitale informatiebijeenkomst over woningbouw aan de Sportlaan in Strijen

746
Plannen Sportlaan in Strijen - Foto gemeente HW
STRIJEN – Ben je benieuwd wat er gaat gebeuren met het project Sportlaan (voormalig terrein Batenburg) in Strijen? Meld je dan aan voor de digitale informatiebijeenkomst op woensdagavond 10 maart. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Piet van Leenen (Wonen) en Dennis Lausberg (Directeur Bestuurder HW Wonen).

Vervolgens wordt het geactualiseerde ontwerp van het bestemmingsplan gepresenteerd. De gemeente gaat graag  met je in gesprek en staat klaar om via de chat vragen te beantwoorden.

Interesse?

 
Meld je dan voor 9 maart aan door een mail te sturen naar [email protected]. Je ontvangt van ons dan de deelnamelink en verdere uitleg. Kijk voor meer informatie op deze pagina en de website van HW Wonen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.