GGD Zuid-Holland Zuid start op 29 maart met vaccineren in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto GGD

Hoeksche Waard – In sportcentrum De Boogerd, Hortensiastraat 5 in Oud-Beijerland, start de GGD ZHZ op maandag 29 maart met vaccineren tegen het coronavirus. Op deze locatie kunnen vier zogenaamde ‘prikstraten’ in gebruik worden genomen.

Wethouder Joanne Blaak vindt het fijn dat er een priklocatie in de Hoeksche Waard komt. “Voor veel oudere mensen en mensen die minder mobiel zijn, is het toch heel lastig om naar een priklocatie buiten de gemeente te gaan. Daarom is het fijn dat we nu een locatie in onze eigen gemeente hebben. De Boogerd is ruim en er zijn genoeg parkeerplekken. Het is ontzettend fijn dat Bres Accommodaties dit mogelijk maakt.”

Iedereen die in aanmerking komt voor vaccinatie krijgt een brief thuis gestuurd met daarin een telefoonnummer en verwijzing naar een website om een afspraak te maken. Vanaf zaterdag 13 maart kan deze afspraak ook in Oud-Beijerland gemaakt worden. U kunt alleen een afspraak maken als u hiervoor een brief ontvangen heeft.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met het landelijk callcenter op 0800 – 1351. Voor specifieke vragen aan de GGD Zuid-Holland Zuid kunt u bellen met 078 – 770 8580. Beide nummers zijn zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren