Regionaal Energieloket roept lokale bouw- en installatiebedrijven uit de Hoeksche Waard op een aanbod te doen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Archieffoto: Het plaatsen van het eerste zonnepaneel op een woning aan de Boomgaard in Nieuw-Beijerland. - Foto HW Wonen

Het Regionaal Energieloket is partner van de gemeente en helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Zij starten binnenkort nieuwe collectieve inkoopacties voor woningeigenaren in de Hoeksche Waard. Hiervoor zijn ze op zoek naar lokale bouw- en installatiebedrijven, die een aanbod willen doen als partij om deze collectieve inkoopacties te verzorgen. 

Bent u een bouw- of installatiebedrijf dat zich richt op isolatiemaatregelen (vloer-, muur- en dakisolatie), HR++ glas, zonnepanelen en/of hybride warmtepompen? En doet u graag een aanbod om als partij deze collectieve inkoopacties voor woningeigenaren te verzorgen? Meld u dan uiterlijk dinsdag 23 maart aan bij het Regionaal Energieloket via [email protected].

Ook kunt u een gratis profielpagina aanmaken op de website het Regionaal Energieloket. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van dergelijke, toekomstige acties. Kijk voor meer informatie op: www.regionaalenergieloket.nl/voor-bedrijven


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren