Paasactie TotalisNaturales met Kilsdonker-bruin

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

STRIJEN – Na zowat een heel jaar in lockdown en nu met een doorkijk op het herstel van het sociale leven en de lokale economie, kijken we reikhalzend uit naar Pasen en het aankomende voorjaar. Zo’n gegeven vier je natuurlijk niet alleen, dat vier je gezamenlijk met andere ondernemers van oude ambachten. TotalisNaturales gaat dit jaar haar samenwerkingsverbanden met anderen aanhalen en verder uitbreiden.

Ook dit jaar hebben we weer een speciale paasactie. Speciaal voor ons gaat bakkerij Kilsdonker-bruin uit OudBeijerland een prachtig haverbrood bakken. Dit is niet zomaar een brood, het is een brood zoals een brood zou moeten zijn. Ambachtelijk gebakken met kunde, liefde en veel geduld. Het brood  bestaat hoofdzakelijk uit biologische ingrediënten, waaronderhavervlokken, melk en honing.

U raadt natuurlijk al welke honing hierin zit? Lokale Hoeksche Waardse honing van TotalisNaturales. Als klap op de vuurpijl zalhet brood gebakken worden in de vorm van een bloem wat natuurlijk aansluit bij TotalisNaturales. We kunnen vaststellen dat Sonja van bakkerij Kilsdonker-bruin niet alleen haar vak verstaat, maar dat zij samen met bakkersknecht Martin ook nog eens zeer klantgericht producten kunnen maken. Dit brood met een deeggewicht van maar liefst 2 kg wordt de komende weken verloot onder de klanten van TotalisNaturales. Bij aankoop van minimaal één grote pot honing dingt u mee naar dit prachtige ambachtelijk gebakken brood wat niet zou misstaan tijdens de paasbrunch.

We starten deze actie op vrijdag 26 maart en deze eindigt op zaterdag 3 april om 15.00 uur. Dan trekken we het winnende lot en bellen we de winnaar op. Zaterdagochtend 3 april in de vroege ochtend wordt dit speciale Paasactie brood gebakken en het kandoor de winnaar die zaterdagmiddag om 16.00 uur opgehaald worden.Bakkerij Kilsdonker-bruin, bedankt voor deze mooie vorm van samenwerken!!!!!

Het dijkwinkeltje van TotalisNaturales is naast iedere vrijdagmiddag ook extra geopend op zaterdag 27 maart en zaterdag 3 april van 11.00 uur tot 16.00 uur vanwege aankomend paasweekend en de daaraan gekoppelde paasactie.

U vindt ons aan de Oudendijk 47 in Strijen.

www.totalisnaturales.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren