Aan tafel bij Joost : Waarom een slimme rookmelder?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Wat is een slimme rookmelder? En wat maakt een slimme rookmelder precies slim? In deze eerste aflevering van Bij Joost neemt Joost je mee in de wereld van slimme rookmelders!

Een rookmelder is cruciaal voor brandveiligheid is huis, dan zeg ik daar niks nieuws mee. En als je dan toch op zoek ben naar een rookmelder omdat je er nog geen hebt óf omdat rookmelder aan vernieuwing toe is dan is een slimme rookmelder best aantrekkelijk.

Een slimme rookmelder of slimme brandmelder heeft namelijk aardig wat voordelen ten opzichte van de standaard rookmelder. Zo kan een slimme rookmelder je een melding geven via een rookmelder app op je telefoon. Wel zo prettig als je van huis bent!

Naast dat ik alle opties van slimme rookmelders met je bespreek heb ik ook Peter Schuurmans te gast. Hij is hoofd afdeling Veilig Leven van de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en vertelt meer over de gevaren van koolmonoxide.

Ook onderzoek ik wat er gebeurt als je de Google Nest Protect, de rookmelder van Google aan verschillende omstandigheden blootstelt: koolmonoxide, stoom, rook.

WINACTIE: Vergeet niet, je maakt kans op een three-pack van de Nest Protect! Het enige wat je hoeft te doen is te reageren met hoe vaak ik het woord “slimme” in deze video gebruik. De keer dat ik het noem in de oproep van de winactie zelf NIET MEEGEREKEND. Succes! Reageren voor de winactie kan onder de video door hier te klikken.

Lid worden van de community? Dat kan hier.​


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren