Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van zondag 4 april

1467
Coronaupdate hw

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds zaterdag 3 april in totaal 45 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. ( Zaterdag waren er 55 nieuwe besmettingen en Vrijdag waren er 43 besmettingen.)  Er is sinds zaterdag 3 april 1 persoon opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door het paasweekend en  achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven en laten minder mensen zich testen.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 4 april

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 190 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 6558. 
  • Er zijn tot nu toe 61 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.